Shah Rukh Khan Geri Döndü: "King" Filmi Tanıtımı Rekorlarla Geldi!

kingmovie.jpeg

Bollywood'un Kralı (King Khan) Shah Rukh Khan, 60. yaş günü olan 2 Kasım'da hayranlarına unutulmaz bir hediye verdi. Uzun süredir merakla beklenen yeni filmi "King" için 1 dakika 11 saniyelik nefes kesici bir "Başlık Tanıtımı" (Title Teaser) yayınlandı. Tanıtım, yayınlandığı andan itibaren sosyal medyayı ve YouTube'u adeta salladı. Video sizlerle ( Ayarladan Türkçe altyazısını açarsanız altyazısı mevcut.)

🔥 Tanıtımda Neler Gördük? (İlk Bakış)​

Yönetmen Siddharth Anand'ın imzasını taşıyan tanıtım, aksiyonun bir an bile durmadığı, karanlık ve stilize bir dünya vaat ediyor.
  • Yeni İmaj: Shah Rukh Khan'ı, Jawan filmindekine benzer ancak daha da karizmatik, gümüş-beyaz saçlı (salt-and-pepper) bir görünümle görüyoruz.
  • Karanlık Karakter: SRK, bu kez alışık olduğumuz romantik rollerinden çok uzak, acımasız ve tehlikeli bir karakteri canlandırıyor. Elinde tuttuğu "Kupa Papazı" (King of Hearts) kartı da ismine bir gönderme.
  • Çarpıcı Diyalog: Tanıtımın en çok konuşulan anı şüphesiz SRK'nin o buz gibi sesiyle söylediği şu sözler oldu:

"Kitne khoon kiye ye yaad nahi... Darr nahi dehshat hoon."(Kaç kişiyi öldürdüğümü hatırlamıyorum... Ben korku değil, dehşetim.)

🎬 "King" Filminin Konusu ve Künyesi​

Bu tanıtım, film hakkında bazı önemli ipuçlarını da beraberinde getirdi:
  • Yönetmen: Filmin yönetmen koltuğunda, Pathaan ve War gibi gişe rekortmeni aksiyon filmlerinin yönetmeni Siddharth Anand oturuyor. Bu, SRK ve Anand'ın Pathaan sonrası ikinci dev iş birliği olacak.
  • Oyuncu Kadrosu: Filmin en büyük sürprizi, Shah Rukh Khan'ın kızı Suhana Khan'ın da babasıyla birlikte başrolde yer alacak olması. Filmin, baba-kız arasında bir "usta-çırak" (mentor-disciple) ilişkisini konu alan bir aksiyon-gerilim olması bekleniyor. Kadroda ayrıca Deepika Padukone, Anil Kapoor, Abhishek Bachchan ve Rani Mukerji gibi yıldızların da konuk oyuncu olarak yer alacağı konuşuluyor.
  • Konu (Beklenti): "King", uluslararası bir suç dünyasında geçen, intikam ve güç mücadelesini merkezine alan yüksek tempolu bir aksiyon filmi olacak.

📈 YouTube'da Rekor Kırdı!​

"King"in bu ilk tanıtımı, sadece bir film duyurusu olmanın ötesine geçti. Yayınlandığı ilk 24 saat içinde YouTube'da 28 milyonun üzerinde izlenme alarak son dönemin en popüler filmlerinden Pushpa 2 ve Devara gibi yapımların "ilk bakış" rekorlarını geride bıraktı. Bu, filmin 2026'da vizyona girmeden önce bile ne kadar büyük bir beklenti yarattığını gösteriyor.

📅 Ne Zaman Vizyona Girecek?​

"King" filminin 2026 yılının ortalarında vizyona girmesi planlanıyor. Bu sadece bir "başlık tanıtımı" idi; filmin tam fragmanının ise 2026'nın başlarında yayınlanması bekleniyor.

Reklam Alanı

Geri
En Üst