Bollywood'un Kralı (King Khan) Shah Rukh Khan, 60. yaş günü olan 2 Kasım'da hayranlarına unutulmaz bir hediye verdi. Uzun süredir merakla beklenen yeni filmi "King" için 1 dakika 11 saniyelik nefes kesici bir "Başlık Tanıtımı" (Title Teaser) yayınlandı. Tanıtım, yayınlandığı andan itibaren sosyal medyayı ve YouTube'u adeta salladı. Video sizlerle ( Ayarladan Türkçe altyazısını açarsanız altyazısı mevcut.)
Tanıtımda Neler Gördük? (İlk Bakış)
Yönetmen Siddharth Anand'ın imzasını taşıyan tanıtım, aksiyonun bir an bile durmadığı, karanlık ve stilize bir dünya vaat ediyor.- Yeni İmaj: Shah Rukh Khan'ı, Jawan filmindekine benzer ancak daha da karizmatik, gümüş-beyaz saçlı (salt-and-pepper) bir görünümle görüyoruz.
- Karanlık Karakter: SRK, bu kez alışık olduğumuz romantik rollerinden çok uzak, acımasız ve tehlikeli bir karakteri canlandırıyor. Elinde tuttuğu "Kupa Papazı" (King of Hearts) kartı da ismine bir gönderme.
- Çarpıcı Diyalog: Tanıtımın en çok konuşulan anı şüphesiz SRK'nin o buz gibi sesiyle söylediği şu sözler oldu:
"Kitne khoon kiye ye yaad nahi... Darr nahi dehshat hoon."(Kaç kişiyi öldürdüğümü hatırlamıyorum... Ben korku değil, dehşetim.)
"King" Filminin Konusu ve Künyesi
Bu tanıtım, film hakkında bazı önemli ipuçlarını da beraberinde getirdi:- Yönetmen: Filmin yönetmen koltuğunda, Pathaan ve War gibi gişe rekortmeni aksiyon filmlerinin yönetmeni Siddharth Anand oturuyor. Bu, SRK ve Anand'ın Pathaan sonrası ikinci dev iş birliği olacak.
- Oyuncu Kadrosu: Filmin en büyük sürprizi, Shah Rukh Khan'ın kızı Suhana Khan'ın da babasıyla birlikte başrolde yer alacak olması. Filmin, baba-kız arasında bir "usta-çırak" (mentor-disciple) ilişkisini konu alan bir aksiyon-gerilim olması bekleniyor. Kadroda ayrıca Deepika Padukone, Anil Kapoor, Abhishek Bachchan ve Rani Mukerji gibi yıldızların da konuk oyuncu olarak yer alacağı konuşuluyor.
- Konu (Beklenti): "King", uluslararası bir suç dünyasında geçen, intikam ve güç mücadelesini merkezine alan yüksek tempolu bir aksiyon filmi olacak.